PORTFOLIO – Beszélgetés művészetről, rendszerváltásról, alkotói életutakról & exhibition by night
Helyszín: Fészek Művészklub, Kellér szalon (1073 Budapest, Kertész u. 36.)
Időpont: 2019. november 15, péntek, 19.00 - 21.00 óra
Az esemény a Rendszerváltás 30 - REJTEKUTAK programsorozat része, ami a személyes történetmesélés erejére és arra a gondolatra épít, mely szerint „egy kép többet mond ezer szónál”. A programsorozat célja, hogy négy vonulatot mutasson be a rendszerváltás időszakához kapcsolódva, a történetmesélésen és a művészeten keresztül.
Meghívott vendégek:
Erdődy József Attila DLA, a Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia szakán végzett. A Magyar Képzőművészeti Egyetem, Festő Tanszékének oktatója.
http://www.c3.hu/~joco/
Gál Lehel DLA, a Magyar Képzőművészeti Egyetem festészet szakán végzett. Tanszékvezető főiskolai docens, festőművész, a Szegedi Tudományegyetem tanára.
http://www.jgypk.u-szeged.hu/.../tudomanyos.../gal-lehel
Katona György festőművész, Kolozsváron végzett a Képzőművészeti Egyetem festészet szakán (Universitatea de Artă - Cluj). A Pápai Református Gimnázium művész-tanára.
https://katonagyorgy.hu/
Péli Mandula grafikusművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem grafika szakán végzett. A Krea Design Iskola művész-tanára.
https://artportal.hu/lexikon-muvesz/peli-mandula-5896/
Szarvas Ildikó képzőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem grafika szakán végzett. A Lauder Javne Iskola tanára, művészeti mentor.
https://www.ildikoszarvas.com/

A programot Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata támogatja.
Back to Top